Hirdetés

Ryzen Pro chipekkel érkeznek a HP EliteBook 700 G6 laptopok



|

Itt vannak a HP legújabb üzleti laptopjai, AMD Ryzen Pro processzorokkal és LTE-kapcsolattal.

Hirdetés

A HP frissítette az üzleti laptopjainak a kínálatát, két új EliteBook 700 modellel. A 13,3 és a 14 hüvelykes notebook egyaránt AMD Ryzen Pro processzort kapott, és a következő hetek során érkeznek a piacra. 

Hirdetés

Az EliteBook 735 G6 egy 13,3 hüvelykes, 1080p-s kijelzővel szerelt gép, amibe akár AMD Ryzen 7 Pro 3700U APU is kerülhet, 32 GB RAM-mal és 1 TB-os NVMe SSD-vel. A laptopon vannak sztereó hangszórók, 50 Wh-s akku, kártyaolvasó, LTE, valamint HP Sure View funkció. Akad továbbá két USB 3.1, USB-C, HDMI 2.0 és Ethernet port. A vételárak 1199 dollártól indulnak. 

Az EliteBook 745 G6 ezzel szemben 14 hüvelykes, 929 dollártól lesz kapható. Bár tudásban és specifikációkban nagyon hasonlót kínál, valamivel nehezebb és nagyobb, mint a másik modell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.