Hirdetés

Ryzen processzorokról árulkodott a Lenovo



|

A Lenovo megerősítette az AMD Ryzen 3 2300X és a Ryzen 5 2500X specifikációit.

Hirdetés

A Lenovo frissítette a ThinkCentre M725 SFF asztali PC specifikációit. A listában már több processzor van, a legérdekesebb frissítést az AMD Ryzen 3 2300X és a Ryzen 5 2500X jelentik. 

Hirdetés

Ezek az AM4-es CPU-k az 1300X és az 1500X modelleket hivatottak leváltani, és elvileg a 150 dolláros vételár alatti mezőnyt célozzák meg. Vagyis az Intel 4-magos, Core i3-as Coffee Lake processzorai ellen szállnak ringbe. Elvileg a Core i3-8100 és a Core i3-8300 közvetlen ellenfelei lehetnek az új chipek. 

Az AMD mindent elkövet, hogy a 4-magos processzorai versenyképesek legyenek az Intel lapkákkal szemben. A korlátlan szorzó mellett remek extra a Precision Boost és az XFR 2.0, vagyis az órajelek emelésével nem lesz gond. 

Az újdonságok a 12 nm-es Pinnacle Ridge lapkára építenek, az L3 cache mérete 8 és 16 MB. A TDP értéke 65 watt, a dobozban pedig elvileg ott lapul majd a Wraith Stealth hűtő. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.