Hirdetés

Ryzen processzorra építenek a HP EliteBook 700 G5 laptopok



|

Mobilos AMD Ryzen processzorral érkeznek majd a HP legújabb üzleti laptopjai.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy hamarosan megérkeznek a HP legújabb üzleti laptopjai, de ezúttal mobilos AMD Ryzen processzorokkal. Hivatalos bejelentés egyelőre nincs, de a Tom's Hardware kiszúrt néhány listát a HP támogatói oldalain az új EliteBook 700-as szériás laptopokról, AMD chipekkel. 

Hirdetés

Összesen 68 kiírást találtak, ugyanakkor ezek 3 laptop eltérő konfigurációit jelentették. Alapvetően tehát a 13,3 hüvelykes EliteBook 735 G5, a 14 hüvelykes EliteBook 745 G5, valamint a 15,6 hüvelykes EliteBook 755 G5 érkezésére számíthatunk. 

Mindegyik notebook választható lesz az AMD Ryzen 3-2300U, Ryzen 5-2500U vagy Ryzen 7-2700U APU-jával. Ugyanúgy mindegyik verzióhoz maximum 16 GB DDR4-es RAM lesz kérhető, legfeljebb egy 512 GB-os SSD-vel. 

Megjelenési dátumok és konkrét vételárak egyelőre nincsenek. Figyelembe véve, hogy a jelenlegi EliteBook 700-as szériás PC-k nem a legfrissebb hardverrel kaphatóak, valószínűleg némi felárral számolhatunk majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.