Hirdetés

Ryzen processzort kapott a passzív hűtésű Cirrus7 Mini-STX PC



|

Egy ideje már előrendelhető a ventilátorok nélkül dolgozó Incus A300 Mini-STX-es asztali PC.

Hirdetés

A német Cirrus7 legújabb passzív hűtésű gépe az Incus A300 Mini-STX-es asztali PC, ami egy ideje már elő is rendelhető. Olyan kicsi, hogy kizárólag Mini-STX-es alaplap fér el benne, vagyis kevés modellből lehetett választani. 

Hirdetés

A gyártó az ASRock A300M-STX-re szavazott, a gép pedig 35 és 65 wattos processzorral lesz elérhető. Az előbbi megoldások közé tartozik az AMD Athlon 200GE, az Athlon 240GE, a Ryzen 3 2200GE és a Ryzen 5 2400GE. Aki ennél erősebbet szeretne, az 65 wattos változatban a Ryzen 3 3200G-t és a Ryzen 5 3400G-t választhatja. 

A passzív hűtésről az alumínium ház és a réz elemek gondoskodnak, a gépház alumínium lamellái igazából passzív hűtőbordaként vezetik el a hőt a processzortól. 

A ház belsejében van két SO-DIMM DDR4-es memóriafoglalat, 4/8/16/32 GB RAM kérhető ezekbe. Az M.2-es SSD mellé két darab 2,5 hüvelykes meghajtó telepíthető még. 

Extraként VESA rögzítőkeret, Intel vezeték nélküli modul is kérhető. Az előlapra jutott USB 3.1-es és USB-C port, a hátlapra HDMI, DisplayPort és VGA csatlakozó, valamint további USB portok és Ethernet csatlakozó. Az alapmodell ára 368,91 euró az előrendelési kedvezménnyel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.