Hirdetés

583 hüvelykes OLED-kijelzőt villantott a Samsung



|

A Wall TV széria üzleti verziója akár 583 hüvelykes képátlót is tud már kínálni, értelemszerűen 8K-s felbontással.

Hirdetés

A Samsung Wall TV szériája fogyasztói és üzleti OLED-képernyőket is tartalmaz, ezekben közös, hogy szinte észrevétlenül simulnak bele a környezetükbe. A luxusverziók pedig akár 292 hüvelykes képátmérőt is kínálhatnak. Az üzleti ügyfeleknek 8K-s változat is van, most pedig még tovább bővült a széria. Az üzleti szektorban ugyanis már 583 hüvelykes, 8K-s verzió is létezik, ez Amszterdamban, az ISE 2020 konferencián debütált. 

Hirdetés

Az eddigi csúcsot egy 437 hüvelykes variáns jelentette, de most van 219 és 292 hüvelykes, 4K-s alternatíva is. A Samsung bízik benne, hogy immáron az üzleti szektor bármilyen igényét le tudja fedni a prémium kategóriában. 

Aki beéri kisebb üzleti megoldással is, annak pedig a SMART Signane széria 65 és 98 hüvelyk közötti QLED verziói szólnak, 24/7-es működéssel és 8K-s felbontással. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.