Hirdetés

Az üzemidő a Samsung Galaxy Book Flex Alpha erőssége



|

IItt a QLED-kijelzővel szerelt Galaxy Book Flex Alpha nevű hibrid laptop, amivel sokáig dolgozhatunk egyhuzamban.

Hirdetés

A Samsung októberben villantotta meg az eredeti Galaxy Book Flexet, most pedig itt az Alpha variáns, 13,3 hüvelykes méretben, többféle konfigurációval. A legfontosabb azonban talán a QLED-es full HD kijelző, ami egy 10-bites panel 600 nites maximum fényerővel és HDR-támogatással. Mivel hibrid gépről van szó, ezért a képernyő érintésérzékeny, valamint tollakat is támogat. A motorháztető alá tizedik-generációs Intel Core CPU kerül 8 vagy 12 GB RAM-mal, míg az SSD egy 256 vagy egy 512 GB-os NVMe egység lehet. 

Hirdetés

Az ujjlenyomat-olvasóval szerelt gép különlegessége a dizájn és a hibrid jelleg, valamint az alumínium ház. A 305 x 202 x 13,9 milliméteres, 1,19 kilogrammos gép nagyon könnyűnek számít, ennek ellenére 54 Wh-s akku került bele takarékos Intel processzorokkal, ám dedikált GPU nélkül. Üzemideje így akár a 17 órát is meghaladhatja ideális esetben. Találunk rajta továbbá jackcsatlakozót, microSD-bemenetet, USB-C, HDMI és USB 3.0 portot, utóbbiból mindjárt kettőt. A készülék indulóára 830 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.