Hirdetés

Április 6-án jöhet a Samsung Galaxy Chromebook



|

A Samsung weboldala ráadásul arról is árulkodik, hogy LTE-támogatással rendelkező modell is érkezhet.

Hirdetés

A Chrome OS rajongói számára az egyik vagy talán a legizgalmasabb dolog a Samsung Galaxy Chromebookja, amelynek a várható megjelenéséről semmi sem derült ki az idei CES-en. Szerencsére az információ most mégis felbukkant, és már nem kell olyan sokat várni az új Chromebookra. A Samsung eleinte csak az első negyedévet emlegette a megjelenéssel kapcsolatban, de az AboutChromebooks a Best Buy oldalán egy azóta törölt információra bukkant. 

Hirdetés

Ebből kiderült, hogy a Galaxy Chromebook április 6-án jelenik meg. Ez persze még módosulhat addig, de most először lehetett konkrét megjelenési dátumról hallani, nem csak negyedéves ígéretről. 

Szintén érdekes adalék, hogy a Samsung egyik weboldalán egy LTE-támogatással rendelkező modell is felbukkant. Ilyet a Samsung nem mutatott be korábban, de a felhasználók valószínűleg nagyra értékelnék ezt a verziót. LTE-képes Chromebookból ugyanis elég kevés van a piacon, és az egyik épp a Samsung Chromebook Plus v2. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.