Hirdetés

Kövesd velünk élőben a Samsung Galaxy S8 bemutatóját!



|

Londonból jelentkezünk, hogy első kézből nézzük meg, mit tud a Samsung idei mobil nagyágyúja.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S8-ról előzetesen már szinte minden kiderült, bár persze még mindig lehetséges, hogy valamilyen információ végól kacsának bizonyul. Pont ezért jöttünk ki a londoni bemutatóra, hogy minden egyes eddigi híresztelést, pletykát és állítólagosan hiteles, kiszivárgott fotót igazoljunk, vagy épp megcáfoljunk.

Hirdetés

Meg persze azért is, hogy a bejelentés után rávessük magunkat a készülékre, és megtapogassuk, méricskéljük, próbálgassuk, és mindent leírjunk, megmutassunk róla, amit csak az első találkozás alatt tudunk. Épp ezért innentől folyamatosan frissülő, élő híradásunk következik, tartsatok velünk!

Élőben Londonból - íme a legfrissebb események:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.