Hirdetés

A Samsunggal gyártat PC-s processzorokat az Intel



|

A jelek szerint mindent megpróbál az Intel, hogy megoldja a régóta elhúzódó processzorhiányt.

Hirdetés

A jelentések szerint az Intel és a Samsung megállapodtak arról, hogy a Samsung PC-kbe való processzorokat gyárt majd az Intelnek. A PC CPU persze elég tág fogalom. 

Hirdetés

A szakértők szerint laptopokba és asztali gépekbe való processzorokról is szó lehet, akár S, H, U és Y szériás variánsokról is, tehát gyakorlatilag minden téren besegíthetnek a Samsung gyártósorai az Intelnek, hogy az végre enyhítsen a régóta elhúzódó CPU-hiányon. 

A Samsung nem csak a 14 nm-es technológiával, hanem akár a 10 nm-nél modernebb eljárásokkal is tudja segíteni az Intelt, illetve a gyártás további szakaszaiban is rendelkezésre állhat, úgy mint például a csomagolás. 

Az Intel egyik alelnöke november vége felé kért bocsánatot a fogyasztóktól és az üzleti partnerektől azért, hogy még mindig elhúzódik a processzorhiány. A levélben megjegyezte, hogy a saját gyáraik felpörgetése mellett külső gyártósorok segítségével is igénybe veszik majd, hogy kielégítsék a nagy keresletet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.