Hirdetés

Képeken a Sapphire Radeon RX 5700 XT NITRO+ SE



|

Befutottak az első képek a prémium Radeon RX 5700 XT NITRO+ videokártya különleges kiadásáról.

Hirdetés

A Cowcotland jóvoltából befutottak az első képek a Sapphire prémium Radeon RX 5700 XT NITRO+ videokártyájának speciális kiadásáról, az SE változatról. 

Hirdetés

A grafikus vezérlő még az eredeti NITRO+ órajeleit is megemeli gyárilag, a memóriát is feltuningolja, illetve külsőleg is változtat. 

A NITRO+ SE variáns 14,4 Gbps-os tuningolt GDDR6-os memóriát kap, az eredeti modell 14 Gbps-os memóriával dolgozik. A boost melletti maximum frekvenciát 2010 MHz-ről 2035-re emelték. 

A három ventilátor immáron átlátszó elemekkel és négy RGB-s LED-del jön. A Special Edition változat csak korlátozottan lesz elérhető elvileg mától, és 520 euróba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.