Hirdetés

Alacsony profillal támad a Scythe legújabb processzorhűtője



|

Mindössze 58 milliméter magas lett a Scythe új CPU-hűtője, a Shuriken 2 SCSK-2000.

Hirdetés

A Scythe bemutatta a legújabb processzorhűtőjét, ami az alacsony profillal rendelkező Shuriken 2 SCSK-2000 lett. Ez még véletlenül sem tévesztendő össze a nagyobb szériával. 

Hirdetés

Ennek ugyanis mindössze 58 milliméteres magassága van úgy, hogy már a ventilátor is a helyén van. Ebből aztán sejthető, hogy elsősorban kompakt, mini-ITX-es asztali gépekbe ideális a hűtőegység, amely egyébként 100 wattos TDP-ig bármivel boldogul. 

A sűrű alumínium hűtőborda közvetve vezeti el a hőt, nikkelezett réz talp segítségével, illetve négy darab 6 milliméteres hőcsővel. 

A szellőzést a Kaze Flex 92 Slim PWM légkavaró segíti, 200 és 2500 RPM között 4,96 - 41,3 CFM levegőt tud szállítani, maximum 23,2 dBA zaj mellett. A hűtő 94 x 93 x 58 milliméteres és 350 grammos, az AM4 és az LGA115x foglalatokat is támogatja. Azt sajnos nem tudni, hogy mennyi lesz, de december elejétől már kapható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.