Hirdetés

Menő monitorállványokkal újított a Sharkoon



|

Az európai piacon már elérhető a Sharkoon Monitor Stand PURE és POWER.

Hirdetés

A Sharkoon új monitorállványokat mutatott be, melyek első ránézésre teljesen egyformák, közelebbről megvizsgálva az állványokat azonban kiderül, hogy a PURE verzió extra helyet ad a monitor alatt, míg a POWER extraként USB hubot és vezeték nélküli töltőt is tartalmaz. 

Hirdetés

A képernyő megemelésével mindkettő ergonomikus környezetet teremt, az állvány alatti 440 x 190 x 46 milliméternyi helyen pedig elférnek a perifériák. 

A POWER változat vezeték nélküli töltője a jobb szélső oldalra került, és mobilt vagy vezeték nélküli egeret egyaránt képes feltankolni, maximum 5 wattos töltéssel. 

Az 1,3 milliméter vastag acél váz akár 20 kilogrammot is elbír, alul pedig csúszásmentes talpak gondoskodnak arról, hogy minden a helyén maradjon. A POWER változat négy USB portját kínáló hubot egy 100 centiméteres kábel köti össze a PC-vel. 

Az állványok ára 19,99 és 44,99 euró lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.