Hirdetés

Passzív hűtésű mini PC-kkel újított a Shuttle



|

Itt vannak a Shuttle DS10U szériás mini PC-i, passzív hűtéssel és Intel Whiskey Lake processzorokkal.

Hirdetés

A Shuttle előállt a legújabb mini számítógépeivel, amelyek az XPC slim DS10U szériát erősítik. Ezek különlegessége a passzív, ventilátorok nélküli hűtési rendszer, valamint az Intel Whiskey Lake chipek. 

Hirdetés

Az acél házas, passzív hűtési gépek alig nagyobbak az aktív hűtésű modelleknél, de még így is nagyon kompakt terméknek számítanak. Európában 239 eurótól lesznek kaphatóak. 

A Shuttle Intel Celeron 4205U, Core i3-8145U, Core i5-8265U és Core i7-8565U processzorokat kínál majd a géphez. Mindegyik 15 wattos, laptopszintű lapka, ezért volt megoldható a passzív hűtés.

A gépre jutott HDMI 2.0a, DisplayPort és VGA csatlakozó, két gigabites Ethernet port és még sok más, például 6 USB port előre, kettő hátra és egy SD-olvasó. A ház könnyen nyitható, és az SSD is cserélhető, valamint a memória is bővíthető 32 GB-ig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.