Hirdetés

A világ legkisebb full frame, tükör nélküli digitális fényképezője lett a SIGMA fp



|

A SIGMA Corporation újdonsága moduláris, ellenáll az időjárásnak, és még érdekes funkciókat is kínál.

Hirdetés

A SIGMA Corporation a fotós világ nagy meglepetésére bemutatta a SIGMA fp-t, ami mindössze 11,26 x 6,99 x 4,53 centiméteres és 370 grammos (akkumulátor és memóriakártya nélkül). 

Hirdetés

Ebbe egy 35 milliméteres, 24,6 megapixeles full frame szenzort épített a gyártó (ami igazából egy BSI CMOS szenzor Bayer filterrel, nem pedig SIGMA Foveon szenzor). Ez utóbbi három rétegzett, részben átlátszó rétegre rögzíti a piros, a zöld és a kék pixeleket, míg az előbbi igazából eléggé megszokott a piacon. 

A CMOS szenzor ISO 100 - 25 600 érzékenységgel operál, 14-bites DNG RAW képfájlokat tud rögzíteni. A full frame, vagyis teljes képmezős, tükör nélküli fényképező 18 fps-sel is tud rögzíteni, de maximum 12 fotót bufferel, vagyis kevesebb mint egy másodperc után szünetet kell tartani vele. 

A SIGMA fp-t sokoldalúságra tervezték, emiatt aztán extrém moduláris, és testre szabható különféle lencsékkel és kiegészítőkkel. Konkrétan több mint 50 lencsét támogat a Leica L-Mount szabványon keresztül. Minden további részlet itt érhető el

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.