Hirdetés

Ár-érték arányban erős az új SilverStone táp



|

Bemutatkozott az Essential Series ET700, egyelőre egy remek ár-érték arányú, 700 wattos modellel.

Hirdetés

A SilverStone bemutatta az Essential Series ET700-at, amely egyelőre egy darab 700 wattos tápot, az SST-ET700MG-t jelenti. Ez kiváló ár-érték arányt ígér, és olyan szériás ellen száll ringbe, mint az Antec HCG Gold vagy a Cooler Master MWE Gold. 

Hirdetés

A tápegység 80 Plus Gold hatásfokkal dolgozik, teljesen moduláris kábelezést kapott, a kábelek pedig laposak. A HEDT-re gondolva van két 8-tűs EPS csatlakozó, az egyik 4+4 tűsre oszlik. Akad négy 6+2 tűs PCIe csatlakozó, nyolc SATA és három Molex csatlakozó, egy Berg és a 24-tűs ATX. 

A motorháztető alatt egy +12 voltos ágat találunk a szokásos védelmekkel. A hűtésről egy 135 milliméteres ventilátor gondoskodik, ami 60 százalékos terhelésig csak 18 dBA zajt generál. 

Az ET700 modelleket a CWT gyártja, de a SilverStone tervezte. Jövő év elején érkezik az új PSU, a vételára pedig 100 euró lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.