Hirdetés

Berobban az SSD-piacra az SK Hynix



|

128-rétegű 4D NAND-ra épít NVMe SSD-ket az SK Hynix, amely belép a fogyasztói SSD-piacra.

Hirdetés

A 2020-as CES-en az SK Hynix csatlakozik majd a fogyasztói SSD-piachoz. Jönnek a legújabb SSD-meghajtói, a Gold P31 és a Platinum P31, amelyek PCEe NVMe SSD-k. 

Hirdetés

A vállalat eddig is meghatározó beszállító volt az elmúlt évtizedben, a legtöbb gyártó életében. Most viszont közvetlenül is kínál majd lehetőségeket azoknak, akik nagy teljesítményt keresnek, akár játékra, akár multimédiás feladatokra. 

Mindkét új meghajtó a cég legfrissebb, 128-rétegű 4D NAND flash technológiájára építkezik, így meglehetősen gyorsan került piacra a mindössze 6 hónapja bemutatott megoldás. 

Sajnos egyelőre nincsenek további részletek az új SSD-kről, de a CES-en minden kiderült majd Las Vegasban. A gyártónak pedig nagy előnye lesz a versenytársakkal szemben, hiszen házon belül tervezi és gyártja a legtöbb alkatrészt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.