Hirdetés

Sok újdonság kíséri októberben a Microsoft Surface Pro 7-et



|

Október 2-án tartja a nagy rendezvényét a Microsoft, amelyen a Surface Pro 7 mellett a Surface Laptop 3 és a Surface Book 3 is debütálhatnak.

Hirdetés

A Microsoft október 2-án tartja a következő nagy rendezvényét New Yorkban, ahol elvileg számos Surface terméket mutat majd be. A szakértői tippek szerint a Surface Pro 7 mellett a Surface Book 3-ra és a Surface Laptop 3-ra is számíthatunk. 

Hirdetés

Van rá esély, hogy a redmondi csapat a dupla kijelzős Centaurust is bemutatja majd a rendezvényen, amelyről régóta hallani pletykákat. 

Az szinte biztosnak tűnik, hogy a Surface Laptop és a Surface Pro szériák is átállnak USB-C-re, emellett az is biztosnak mondható, hogy az Intel tizedik-generációs Comet Lake és Ice Lake processzorait használja majd a Microsoft. Nem kizárt, hogy AMD chipet is bevet az óriás, de akár a Snapdragon 8cx is képben lehet. 

A Windows Core OS, ami a Windows könnyített, moduláris változata, szintén régóta készül, és van rá esély, hogy megtudunk róla valamit az eseményen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.