Hirdetés

Sokaknak lehet telitalálat az LG következő monitora



|

A 32QK500-W egy 31,5 hüvelykes, IPS-paneles monitor, QHD-s felbontással és FreeSync-támogatással.

Hirdetés

Az LG új modellel bővítette a monitorkínálatát. A 32QK500-W ár-érték arányban igazi telitalálatnak számít. 349 dollárba kerül ugyanis, de ezért cserébe egész sokat nyújt. 

Hirdetés

A 31,5 hüvelykes megjelenítő QHD-s, vagyis 2560 x 1440-es felbontást használ, és támogatja az AMD FreeSync technológiáját is a szinkronizált frissítési ráták és a simább játék érdekében. A 8-bites IPS-panel minimum 250 cd/négyzetméteres fényerővel rendelkezik, ami nem épp rekord, de normál körülmények között elég. 

Természetesen a panel egyéb tulajdonságai azért árulkodnak róla, hogy a gyártó igyekezett csökkenteni a költségeket a kedvezőbb ár érdekében. A gyengécske fényerő mellett például maximum 75 Hz-ben csúcsosodik ki a FreeSync-támogatás, illetve a 8 milliszekundumos válaszidő is kevés lehet a hardcore gamereknek (alkalmi játékra azért elég). 

Az LG technológiák közül a Black Stabilizer, a Crosshairs és az olvasómód is adott. Csatlakozók tekintetében két HDMI, DisplayPort, mini-DisplayPort és jackcsatlakozó áll a felhasználók rendelkezésére. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.