Hirdetés

Felpörgették a PlayStation 5 és az Xbox Series X processzorainak gyártását



|

Koronavírusjárvány és kedvezőtlen gazdasági hatások ide vagy oda, a következő-generációs konzolok úgy néz ki, hogy menetrend szerint érkeznek a boltokba.

Hirdetés

Jelenleg mindenki arra számít, hogy a Sony PlayStation 5 és a Microsoft Xbox Series X konzolok az idei ünnepek során már megvásárolhatóak lesznek. Az AMD mindent megtesz, hogy ez így is legyen, világjárvány és kedvezőtlen gazdasági körülmények ide vagy oda. A következő-generációs konzolok egyelőre úgy néz ki, hogy menetrend szerint érkeznek. A Sony és a Microsoft termékébe egyaránt AMD chip kerül. 

Hirdetés

Az AMD a lehető legjobb Zen 2-es processzorát adja egy Navi GPU-val a két óriásnak, így az új konzolok közül mindkettő AMD-s alapokkal dolgozik majd. A világjárvány miatt felborult stratégiák miatt mindenki arra számított viszont, hogy a PlayStation 5 és az Xbox Series X is késnek majd. 

Az AMD ügyvezetője a legutóbbi üzleti eredményeik közzétételekor azonban rávilágított, hogy a második félév során jelentősen megemelkednek a félig egyedi chipekből származó bevételeik, ugyanis felpörgetik a gyártást azért, hogy támogassák a PlayStation 5 és az Xbox Series X konzolok ünnepi szezonban való megjelenését. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.