Hirdetés

Stílusos Aorus gépházzal támad a Gigabyte



|

Megérkezett az Aorus AC300 Glass, és természetesen az RGB-s elemek sem hiányoznak róla.

Hirdetés

A Gigabyte új modell bővítette a számítógépházainak a kínálatát, méghozzá egy olyannal, amin az Aorus márkajelzése díszeleg. Konkrétan egy üvegpanelekkel feldobott Aorus AC300 érkezett, címezhető RGB-s LED-világítással, átalakított előlapi panellel. 

Hirdetés

Az új AC300 Glass 4 milliméter vastag akrilüveget kapott a bal oldalon, ami az eddigi acél panelt váltja le. Az RGB LED-es elemek (az előlapon és a tápegységnél) 3-tűs, címezhető csatlakozókat kaptak, így bármilyen vezérlőszoftverrel irányíthatóak lettek - mint például a Gigabyte RGB Fusionnel. 

Akinek esetleg nincs RGB-s alaplapja, az a belső, egyszerű kontrollernek örülhet. Ez az előlapi gomb segítéségével tud váltogatni a különböző előre beállított világítási hatások között. A frissített előlapi panel pedig már 3.1-es USB-C portot kínál, van továbbá VR-Link HDMI port, két USB 3.1 és HDA audiocsatlakozó. Az Aorus AC300 Glass ára sajnos nem derült ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.