Hirdetés

Strapabíró és hordozható az ADATA új külső SSD-je



|

A 3D NAND flash-alapú SD600Q meghajtó 26 másodperc alatt másol át egy 5 GB-os, full HD-s filmet, ráadásul csak 60 grammot nyom a mérlegen.

Hirdetés

Az ADATA nemrég bemutatta a legújabb külső SSD-jét, az SD600Q-t. Ez több szempontból is különleges. Az egyik nagy erőssége például az, hogy akár 440 MB per másodperces olvasási és írási sebességeket is képes elérni, vagyis négyszer gyorsabb, mint a külső HDD-k. Mindez többek között a remek teljesítményű 3D NAND flash lapkáknak köszönhető, amelyek egyben megbízhatóak és rövidebb betöltési időket is ígérnek. 

Hirdetés

Az SD600Q ráadásul rázkódásálló kialakítást kapott, némán működik, takarékos, és a hőt is elvezeti. 

Egy 5 GB-os, full HD-s filmet 26 másodperc alatt átmásol, és akár 960 GB-os verzióban is elérhető. További nagy előnye, hogy mindössze 60 gramm, tehát bármelyik táskában elfér. Mivel tenyér méretű, ezért akár zsebben is hordható, különösebb probléma nélkül. A szilikon ház komoly védelmet ígér, az 1,22 méteres becsapódásoknak is ellenáll, illetve a MIL-STD-810G 516.6 szabványnak is megfelel. Tehát a meghajtó és az adatok biztonságáért ilyen értelemben nem kell aggódnunk. 

Az SD600Q három év garanciával, fekete, piros és kék színekben vihető, a Windows mellett a macOS-t és az Androidot, valamint a konzolokat is támogatja, bármilyen driver nélkül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.