Hirdetés

Sűrű lesz a Huawei programja



|

A Kirin 970-es SoC mellett alkalmazásprocesszort is fejleszt a cég, a jövőbeli Huawei okostelefonok pedig slusszkulcsnak is jók lesznek.

Hirdetés

Azt már tudtuk, hogy a Huawei Mate 10 egy igazi szörnyeteg lesz, azonban Richard Yunak hála (ő a Huawei fogyasztói üzletágának az ügyvezetője) arra is fény derült, hogy a gyártó idei második negyedéve egyébként is nagyon sűrű lesz

Hirdetés

A kínai vállalat egy alkalmazásprocesszor fejlesztésén is dolgozik, ami kombinálja a CPU, a GPU és az AI funkcióit. Az idei év második felében érkezik a chip, a Huawei pedig azt reméli, hogy jobban versenyezhet a Google-lel és az Apple-lel. 

Yu kitért a Kirin 970-re is, amelynek folytatódik a fejlesztése. Ez a pénzügyi biztonsági követelményeknek is megfelel majd, például a bankok közötti átutalásokhoz. 

A jövőbeli Huawei okostelefonok ráadásul külön biztonsági chipet is kapnak, aminek hála slusszkulcsnak is bevethetőek lesznek az eszközök. A Huawei több márkával is megegyezett már a közös munkáról, tehát az Audi, a BMW és a Porsche járművek is támogatják majd a funkciót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.