Hirdetés

Újra szabadulószobát nyitunk a PlayIT-en az ESET-tel



|

Az elmúlt években nagy sikerrel üzemelt a játék, épp ezért nem volt kérdés, hogy újra megnyitjuk. Te vajon kijutsz időben?

Hirdetés

A szabadulószoba zseniális játéktípus, amely egyébként - ha valaki nem tudná - magyar találmány, legalábbis a valós helyszíneken, élő szereplőkkel játszott változat. A sztori alapjait azok a 10-15 évvel ezelőtt megjelent flashjátékok adták, amikor különféle helyszínekre zárt főhősnek kellett különféle tárgyak megkeresésével és használatával, valamint feladatok megoldásával kijutni a fogságból.

Hirdetés

A flashjátékok lassan vesztettek népszerűségükből, de közben magyar fiatalok kitalálták, hogy ezt a módszert a való életben is meg lehet oldani, ezért különféle tematikájú szabadulószobák nyíltak, először Budapesten, majd vidéki városokban is. Mára pedig már világszerte érhetők el ilyen kalandok a horrortól a tudományoson át a teljesen elvont tematikákig.

A PlayIT-en a PC World és az ESET termékeit forgalmazó Sicontact évek óta egy olyan szabadulószobát nyit, amelyben a játékosok a modern világ virtuális fenyegetései között kísérletezhet. Vírusok, kémprogramok, trójaik között kell "túlélni" és megtisztítani mindent a fertőzésektől - az elmúlt években is nagy sikere volt ennek a programnak a gamer eseményen belül.

Szóval, ha a budapesti PlayIT-en jársz (amely április 29-én, szombaton lesz a Hungexpón), látogass el a szobához és barátaiddal tedd próbára ügyességedet, még akár nyereményeket is hazavihetsz, ha találékonyan szerepelsz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.