Hirdetés

Szavazz: te milyen beruházást tervezel 2021-ben a PC-d kapcsán?



|

Új év, új remények. Arról kérdezünk most benneteket, hogy jelenlegi terveitek szerint miképp fog épülni-szépülni szobátok dísze, a számítógépetek.

Hirdetés

Valamikor érkezik az GeForce RTX 3080 Ti, de még az Nvidia sem tudja, mikor. Igazán extrém kunsztra képes az ASUS ROG Claymore II mechanikus billentyűzete, közben villámgyors SSD-kkel támad az MSI, és feltekerhető monitorokról álmodik a TLC. Mindezzel párhuzamosan még ebben a hónapban érkeznek az első Nvidia GeForce RTX 30-as laptopok.

A 2021-es CES alatt folyamatosan záporoztak a techvilág azon hírei, amelyekre érdemes volt odafigyelni, ha a jövőben gépfejlesztésen töröd a fejedet. De egészen pontosan mit akarsz mostanság cserélni a PC-dben? Most erről szavazhatsz. 

Hirdetés

A szavazás menete végtelenül egyszerű: az alábbi állítások közül kell kiválasztanotok azt, ami a 2021-es gépbővítési terveiteket a leginkább lefedi, válaszadás után pedig természetesen lent, a komment között jöhetnek a hosszabb regék is arról, mit is vesztek majd egészen pontosan. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.