Hirdetés

Szavazz: te milyen beruházást tervezel 2022-ben a PC-d kapcsán?



|

Mire költötök majd PC-s fonton ebben az évben?

Hirdetés

Még sajnos korántsem hagytuk teljesen magunk mögött a nagy chiphiányt, azt pedig szinte már fél leírni az ember, hogy kezdjük lassan látni az alagút végét, hiszen bármikor beüthet ismét valami, ami borítja a forgatókönyvet. Maradjunk tehát annyiban, hogy PC-t fejleszteni sosem volt kifejezetten olcsó mulatság, de napjainkban hatványozottan igaz, hogy ez egy drága hobbi. 

Mindezek tükrében kérdezünk benneteket arról, hogy milyen PC-s fejlesztést terveztek 2022-re - már persze, ha egyáltalán terveztek bármit is.

Hirdetés

A szavazás menete végtelenül egyszerű, mindösszesen annyit kell tennetek, hogy ráböktök a rátok leginkább illő válaszlehetőségre (van bőven miből válogatni).

Ha esetleg még ötletek kellenének, akkor érdemes lehet elolvasni 2022 gaming hardver újdonságairól szóló cikkünket is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.