Hirdetés

Szemüveg nélküli 3D-vel, OLED kijelzővel támadnak az Acer újdonságai



|

Az Acer számos új laptopot és kijelzőt mutatott be mai előadása során.

Hirdetés

Ma lezajlott az Acer nagy éves rendezvénye, a next@acer 2022-es felvonása, melynek keretében nem kevés újdonsággal jelentkezett a gyártó. Bővül idén a laptopok és a monitorok felhozatala is, egyebek mellett a SpatialLabs termékcsalád, aminek tagjai szemüveg nélkül kínálnak szteroszkópikus 3D-t, illetve a Vero termékek, amiknél a környezettudatosság kiemelt figyelmet kap. 

Kezdjük is a SpatialLabs termékcsalád két tagjával, melyek közül az Acer SpatialLabs View otthoni, a SpatialLabs View Pro pedig üzleti felhasználásra készült. Mindkettő 15,6"-es, 4K-s kijelző, szemüveg nélküli sztereoszkópikus 3D támogatással, 1,5 kg-os súllyal, így hordozhatóságukra sem lehet panasz. Az Adobe RGB színskálát 100%-ban képesek megjeleníteni, és 400 nites fényerővel világítanak. A SpatialLabs TrueGame technológia segítségével a kompatibilis játékok 3D-ben jeleníthetők meg, mindegyik egyedi profilt kap, a SpatialLabs Go pedig az alkalmazásokból is képes kiemelni a megjelenített tartalmakat. A művészek a Pro kijelzőn a Model Viewer segítségével, 3D tervezőszoftvereket használva alkothatnak.

Hirdetés

A 15,6"-es UHD Predator Helios 300 SpatialLabs Edition ugyancsak képes a sztereoszkópikus 3D megjelenítésre, több mint 50 modern és klasszikus címet támogat. A gép akár 12. generációs Intel Core i9 processzorral és GeForce RTX 3080 laptop GPU-val, valamint 32 GB DDR5-4800 RAM-mal és PCIe Gen 4 RAMIDMe SSD-vel is kérhető, míg a vékony Triton 300 SE esetében RTX 3070 Ti a maximum. Ez utóbbiból a 16 hüvelykes modell akár 240 Hz-es WQXGA panellel is beszerezhető.

Érkezik továbbá a Predator XB273K LV és az Acer Nitro XV272U RV gamer monitor - előbbi 27"-es, UHD-s, Agile-Splendor IPS panellel szerelt, 160 Hz-es frissítéssel és 0,5 ms-es válaszidővel rendelkezik, valamint támogatja a HDMI 2.1-et, és VESA DisplayHDR 600 tanúsítvánnyal bír. Utóbbi WQHD (2560x1440) felbontással, 170 Hz-es frissítéssel, 1 m-os válaszidővel csábít, VESA DisplayHDR 400 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Frissült emellett a TravelMate széria a P4-gyel és a Spin P4-gyel, a környezettudatos Vero termékek listájára a 12. generációs Intel Core processzorokkal, valamint 14 és 15 hüvelykes Full HD kijelzőkkel szerelt Aspire Vero, az elegáns Veriton Vero AIO asztali gép, a 23,8 és 27 hüvelykes Vero monitorok, a hangtalan egér és billentyűzet, és a Vero PD2325W projektor került fel, munkára pedig a frissített az Acer Swift 3 OLED vagy Acer Spin 5 laptop lehet a legjobb. Aki erőforrásigényes munkát végez, annak a frissített ConceptD5, a ConceptD 500 és a ConceptD 100 szólnak.

A műsor a PC World szerkesztőinek szakértői kommentárjával alább nézhető vissza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.