Hirdetés

Szeptember végén érkezhet a 16 hüvelykes MacBook Pro



|

Áttervezett billentyűzettel és vékony kávás kijelzővel közelít a legújabb Apple MacBook.

Hirdetés

Egyre szaporodnak a pletykák az Apple új, 16 hüvelykes MacBook Pro laptopjával kapcsolatban, ami arra utal, hogy közeledik a bemutatója és a megjelenése. A Digitimes szerint a vártnál hamarabb jön az újdonság. 

Hirdetés

Bár korábban októberre várták a megjelenést, a Digitimes úgy tudja, hogy a Quanta már szeptember vége felé elkészül mindennel, és meg is jelenik az új MacBook. 

A Digitimes ugyanakkor többször tévedett már a hasonló jóslatok kapcsán, tehát azért biztosra egyelőre kár lenne venni a szeptember végi megjelenést. Egyéb tekintetben a mostani információk passzolnak az eddigiekhez, vagyis a 15,4 hüvelykes MacBook Pro házába tesznek majd az eddiginél nagyobb kijelzőt, 3072 x 1920-as felbontással. 

Frissül majd a billentyűzet is, a pillangómechanikás megoldást ollós technológiára cserélik. Az Apple évek óta komoly kritikákat kap a jelenlegi billentyűzetei miatt, így a váltásnak sokan örülnek majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.