Hirdetés

Szinte hihetetlen: végre lehet keresni a Google Stadia játékai között



|

Teljesen abszurd, de több mint egy évig tartott a Google-nek, mire beépítette ezt a funkciót.

Hirdetés

Talán nem egy nagy elvárás, hogy keresni tudjunk weboldalakon, szolgáltatásokban - ez a funkció a legtöbb helyen már az induláskor elérhető, és ahol valamiért nem, oda is heteken belül bekerül. Felfoghatatlan, hogy miért épp a Google-nek nem sikerült több mint 500 napon át lehetővé tennie a keresést a Google Stadián.

Ma viszont megérkezett a funkció, aminek egyébként önmagában tényleg nem lenne hírértéke, de nem tudunk túllendülni azon, hogy a Google egyik szolgáltatásáról van szó. Mindenesetre mostantól könnyebb megtalálni a játékokat mind saját könyvtárunkban, mind az áruházban - már hogy azoknak, akiknél már aktiválódott a hullámokban élesített elem.

Hirdetés

Egyébként nem ez az egyetlen újdonság: új rendezési módok is érkeztek.

A Google Stadia ingyenesen használható, de a játékokért külön kell fizetnünk. A Stadia Pro előfizetés havi 2990 Ft-ba kerül, egy hónapig ingyenes, és egy egyre növekvő kínálathoz enged hozzáférést, úgyhogy aki ezt kipróbálja, számos címbe belekukkanthat teljesen ingyen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.