Hirdetés

Szinte már vakít az ADATA SPECTRIX D60G DDR4 memóriája



|

A gyártó szerint eddig soha egyetlen memóriamodul nem kínált ekkora világítási felületet.

Hirdetés

Az ADATA az idei IFA kiállításra hozta el az új SPECTRIX D60G DDR4-es memóriáját, amely a cég állítása szerint olyan nagy felületen világít, amire még egyetlen gyártó modulja sem volt képes. 

Hirdetés

Mindez az ADATA dual RGB fényszórófelületének köszönhető, ami a modul kb. 60 százalékát borítja be. 

Értelemszerűen csúcsminőségű DDR4-es RAM-chipeket használtak alapként, a modulok 3000, 3200, 3600 vagy 4133 MHz-es sebességgel tudnak működni, 1,35 voltos feszültség mellett. Ez a 4133 MHz-es verziónál már 1,4 volt. 

Az Intel XMP 2.0 támogatott a tuning jegyében, ahol pedig nem RGB-s a modul, ott Tungsten-szürke szín látható. 

Az RGB-s mód a moduloknál irányítható, testre szabható az XPG RGB Sync app segítségével, de más vezérlőszoftverekkel is kezelhető, például a Razer Chroma is támogatott. A modulok mindegyike 8 GB-os, a kitekben pedig ezekből kettő van alapból. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.