Hirdetés

Szivárognak az AMD X570-es alaplapok



|

Előkerült egy részleges lista, amely az ASUS és az ASRock első X570-es alaplapjait tartalmazza.

Hirdetés

Az AMD X570-es lapkakészlete lesz az a prémium megoldás, amely a cég harmadik-generációs Ryzen processzorait szolgálja ki, vagyis a Matisse kódnevű chipeket. Elvileg az első ilyen CPU-kkal egyszerre, valamikor júniusban debütál. 

Hirdetés

Szemben az X470-nel és az X370-nel, az új X570 már házon belül, az AMD által tervezett chipsetre épül, és a tippek szerint a GlobalFoundries 14 nm-es technológiájával készül. A középkategóriát jelentő B550 és a megoldások az ASMediától származhatnak majd. 

Előkerült egy részleges lista is az ASUS és az ASRock új X570-es újdonságairól. Az ASUS hét alaplappal gazdagítja majd a ROG családot, a csúcsot a Crosshair VIII Formula jelenti majd. Ezután jön majd a Crosshair VIII Hero és a Crosshair VIII Hero WiFi, és lesz egy mini-ITX-es megoldás is, a ROG Crosshair VIII Impact. A ROG Strix családba a prémium és a közepes ATX-es Strix-E és Strix-F jönnek, a Strix-I mini-ITX-es lesz. A munkaállomásokba a WS X570-ACE jön, a Prime szériába az X570-Pro és az olcsóbb X570-P, a TUF Gaming vonal az X570 Plus és az X570 Plus WiFi modellekkel erősödik. 

Az ASRocknál a csúcsot az X570 Taichi képviseli majd, amit az X570 Phantom Gaming X követ. A középkategóriás felső szegmensében az X570 Phantom Gaming 6 lesz vihető, majd 150 dollár alatt az X570 Phantom Gaming 4. Ezután az Extreme széria kezdődik, az X570 Extreme4-et a X570 Pro4 és X570M Pro4 követik majd,. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.