Hirdetés

Szokatlan és trendi a Thermaltake mini gépháza



|

Bemutatkozott a Tower 100 nevű mini torony, ami a Tower 900 full torony nagyon kompakt kiadása.

Hirdetés

A Thermaltake bemutatta a Tower 100 nevű mini számítógépházát, ami a teljes méretű Tower 900 kompakt kiadása lett. Ennek ellenére az alap jellegű vízhűtéses rendszerekkel is boldogul a mini-ITX-es alaplapokat támogató termék, amely ikonikus dizájnt kínál, fehér és fekete színekben. Van rajta USB-C és USB 3.0 csatlakozó, valamint audioport. Az előlap mellett a két oldalsó panel is üvegből készült, a felső rész kiszedhető, ezután pedig az üvegpanelek kicsúsztathatóak a szabad szerelés érdekében. 

Hirdetés

A házba normál ATX-es táp fér, a GPU hossza 320 milliméter lehet, vagyis a teljesítménnyel nem feltétlen kell megalkudni a ház apró méretei ellenére. A processzorhűtő 180 milliméter magas lehet, és befér két 3,5 és két 2,5 hüvelykes adattároló is. A stílusra fokozottan ügyeltek, így még a bekapcsológomb is különleges. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.