Hirdetés

Szokatlanul különleges lett a Riotoro Morpheus GTX100 ház



|

Átalakítható a Riotoro legújabb számítógépháza, amely így kocka és torony egyaránt lehet.

Hirdetés

A Riotoro Morpheus GTX100 egy a lenyűgöző és új számítógépházak közül, amelyek bárkinek beválhatnak, aki valami egyedit, szokatlant keres. A ház helytakarékos, kocka formájú ATX-es mini toronyként konfigurálható, de szükséges esetében megnövelhető, felfelé ugyanis tovább csúsztatható a ház, és így ATX-es midi toronnyá alakul. 

Hirdetés

A ház vertikálisan dupla kamrára van osztva, az alaplapi tálca pedig fejjel lefelé van a bal, nagyobb rekeszben. 

A mini kialakításban a szabványos ATX vagy kisebb alaplapok férnek be, illetve akár három, egyenként 40 centiméter hosszú videokártyának is van hely. A processzorhűtő maximum 18 centiméter magas lehet, a jobb kamrába pedig két-két 3,5 és 2,5 hüvelykes meghajtó kerülhet. A PSU-nak 22 centiméter hely van. 

Midi torony módban már az E-ATX alaplapok is elférnek, illetve négy darab 40 centiméter hosszú grafikus kártyának van hely. Jobbra pedig négy 2,5 hüvelykes meghajtó fér. 

A légáramlást mindkét módban két előlapi 140 milliméteres és két alsó 140 milliméteres, továbbá két felső 140 milliméteres és egy hátsó 80 millióméteres légkavaró biztosítja. Az előlapra két USB-C port került, két USB 3.1 csatlakozóval, audiocsatlakozókkal és kontrollerekkel a beépített RGB-s világításhoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.