Hirdetés

Takarékos és optikai meghajtó nélküli a SilentiumPC új gépháza



|

A SilentiumPC a tömegeknek szánja a kedvező árú, ODD nélküli Signum SG1 gépházát.

Hirdetés

A SilentiumPC elérhetővé tette az új Signum SG1 gépházát, ami kompakt, hatékony, emellett olcsó. A gyártó a tömegeknek szánja a termékét, ami optikai meghajtó nélküli dizájnt hoz, kedvező áron, stílusosan. A takarékos gondolkodású rendszerépítők számára igazi gyöngyszem lehet. 

Hirdetés

A gépház remek légáramlást garantál, a belsőt az egyszerű szerelhetőség és kezelhetőség jegyében alakították. ATX, microATX és mini-ITX formátumú alaplapok egyaránt támogatottak, a videokártya maximum hossza 325 milliméter, a CPU-hűtő magassága 161 milliméter lehet. Az alaplapi tálca hátoldalára két SSD is fér, de további két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtónak is van helye. Optikai meghajtó viszont nem fér a házba. A kábeleknek azért jutott extra hely az alaplap mögött. 

Felül USB 3.1-es portok akadnak, az előlapi panel könnyedén eltávolítható. A légáramlást kétkamrás kialakítás segíti, illetve nagy ventilátorok. Verziótól függően egy vagy két 120 milliméteres Sigma HP légkavaró tartozik a csomaghoz, előre telepítve. Akár 8 ilyen is elfér a házban egyébként. Összesen öt modell van, ezeknél eltérő az előlapi panel, a ventilátorok száma és az oldalsó panel. A vételárak 35 eurótól 42 euróig húzódnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.