Hirdetés

Talán nem is láttál még olyan mini laptopot, mint a One Mix 2S



|

7 hüvelykes kijelzője van, mégis teljes értékű laptop a ritkaságnak számító, Amber Lake processzoros One Mix 2S.

Hirdetés

Alig kezdődött el a One Mix 2 Yoga előrendelése, máris megérkezett a még erősebb mini laptop, a One Mix 2S. A kínai JD.com 775 és 705 dollárért listázza a fekete és az ezüst verziókat. 

Hirdetés

A One Mix 2S egy 7 hüvelykes, 1920 x 1200-as felbontású érintőképernyőt kínál, ami alatt QWERTY billentyűzet van. Belül 8 GB RAM, 256 GB tárhely és egy Intel Core M3-8100Y Amber Lake processzor kapott helyet. Van ujjlenyomat-olvasó is a gépen. A tárhely egyébként frissült, már nem eMMC, hanem PCIe SSD. 

A mini laptopon van USB-C és USB 3.0 csatlakozó is, microHDMI port, jackcsatlakozó és microSD-foglalat. Az akkumulátor 6500 mAh-s, akad továbbá 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 4.0 és opcionálisan digitális toll, 2048-szintű nyomásérzékenységgel. 

A Geekbuying időközben már fogadja az előrendeléseket, de csak ez ezüst változat elérhető globálisan. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.