Hirdetés

Tartalomgyártóknak szól a méregdrága Razer Blade 15 Studio Edition



|

Specifikációkban a MacBook Prót is legyűrte a Razer Blade 15 Studio Edition, amely 4300 dollárba kerül.

Hirdetés

A Razer Blade 15 Studio Edition nem hagyományos gamerlaptop lett, ezúttal a kreatív tartalomgyártókra koncentrált a vállalat. Konkrétan azokra, akik jó anyagi helyzetben vannak, 4300 dollártól fölfelé lehet ugyanis hozzájutni egy ilyen laptophoz. Az ezüst gépház két hangszórót és nagy érintőpadot rejt az RGB-s világítású billentyűzet mellett, a 4K-s, 15,6 hüvelykes kijelző pedig érintésérzékeny. 

Hirdetés

Akad a gépben SD-kártyaolvasó, HDMI, USB-A portok, USB-C, és ez utóbbin keresztül is tölthető a rendszer. Ami igen izmos lett: Intel Core i7-10875H processzor, NVIDIA Quadro RTX 5000 Studio Edition GPU (16 GB GDDR6-os VRAM-mal), 1 TB-os SSD és 32 GB RAM kerül bele, 80 Wh-s akkuval. 

Konfigurációtól függően a 4300 dolláros alapár tovább emelkedik, és nyers erőben igazából az Apple 16 hüvelykes MacBook Pro laptopját is lekörözi ez a modell. Az Apple viszont az amerikai árakat nézve kedvezőbb összegről indul a belépő szinten, de természetesen a csúcskategóriáról beszélünk, szóval itt budget megoldásokat nem remélhetünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.