Hirdetés

Gamertabletekhez villantott 240 Hz-es kijelzőt a TCL



|

A TCL bemutatott egy 10,8 hüvelykes, 240 Hz-es képfrissítésű kijelzőt, amelyet gamereknek szánt táblagépekbe építene.

Hirdetés

Egyre több laptopba építenek már 240 Hz-es kijelzőt, sőt, már hordozható monitorok is akadnak ilyen magas képfrissítéssel. Olyan táblagép viszont még nem volt, amibe 240 Hz-es képernyőt építettek volna. 

Hirdetés

Hamarosan ez is eljön. A kínai Weibón a TCL egy 10,8 hüvelykes, táblagépekbe szánt, 240 Hz-es panelt mutogatott

A képernyő 2560 x 1600-as felbontással dolgozik, a maximum fényere 500 nit, az egyik sarkába pedig kamerát is fúrtak. Vagyis közel keret nélküli kialakítások is megoldhatóak a használatával. 

Azt nem tudni, hogy a kamera kivágása végleges vagy opcionális, sokan ugyanakkor úgy gondolják, hogy akik 240 Hz-es kijelzővel szerelt gamertabletet vásárolnának, azok nem szívesen nézegetnének kijelzőbe lógó elemeket. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor és melyik gyártó termékébe építik be először a TCL látványos kijelzőjét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.