Hirdetés

A te gépedet is felpörgeti az áprilisi PC World



|

Legújabb lapszámunkban feltuningoljuk a meglévő gépedet, megmutatjuk, hogy miért veszélyes a deepfake jelenség, és hogy jelenleg hogy áll az 5G hazai elterjedése. A lap mellé ajándékba adjuk a Bootracer Premium kiadását.

Hirdetés

Egészen a PC-k hajnaláig nyúlik vissza a számítógépek tuningolása, ám akkortájt még pár extra MHz-ért is rengeteget kellett küzdeni. Manapság már más a helyzet, felhasználóbarát UEFI kezelőfelületek és windowsos programok segítségével könnyedén rábírhatod a PC-det, hogy a gyári beállításoknál nagyobb sebességen dolgozzon. Míg régen egy ilyen módosítás sok esetben a garancia azonnali elvesztésével járt, ma már ettől sem kell tartanod, azonban az sem igaz, hogy vakon, előtanulmányok nélkül bárki belevághat a PC tuningolásába.

Friss lapszámunkban megmutatjuk a sikeres túlpörgetés alapelemeit és feltételeit, megtudhatod, mire kell nagyon odafigyelned, és segítünk az első lépéseket is megtenni egy gyorsabb, de még mindig megbízhatóan stabil számítógép felé.

Az áprilisi magazinunkból többek között azt is megtudhatod, hogy jelenleg melyek a legjobb piacon kapható ATX-es házak, melyek jelenleg a legerősebb mobilprocesszorok és leghosszabb üzemidővel rendelkező készülékek, sőt, annak is utánajártunk, hogy a 2018-as csúcskészülékek milyen ár-érték aránnyal rendelkeznek manapság.

Tippjeinkből pedig megismerheted a legfontosabb 20+1 Facebook beállítást, amit mindenkinek érdemes ismernie, megmutatjuk, hogyan építhetsz olcsó PC-t és hogy miként vághatod meg a leggyorsabban számítógépeden a mobilvideóidat.

Ezúttal is számos ajándékkal lepjük meg olvasóiknak. Az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül ajándékba adjuk a tuningosok körében méltán kedvelt Bootracer segédprogramnak a Premium kiadását, valamint a teljes 2018-as évfolyamunkat kereshető, digitális formában.

További témáink részletesen:

Új, hamis valóság
A hamis felvételek alááshatják mindazt, amit a tényekről gondolsz, és igazán kellemetlen helyzetbe is hozhatnak.

Tavalyi csúcskészülékek ma
Érkeznek az újoncok, a 2018-as mobiltelefonok bolti árai pedig megkezdték mélyrepülésüket.

Mennyi fps-re van szükséged?
Nem mindenkinek a legerősebb videokártya a legjobb választás. Segítünk megtalálni a kedvenc játékodhoz és PC-dhez passzoló, ideális videokártyát!

A legjobb házak
Számít a PC-k csomagolása is, de a házak megítélésében nem csak a külcsín, a szellőzés és a szerelhetőség is fontos szempontok. Megfizethető ATX-es modelleket teszteltünk.

Hirdetés

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, látogasd meg a Facebook galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.