Hirdetés

Tükörbe öltöztek a Team Group új DDR4-es memóriái



|

A modulok felületének nagy részét sikerült bevilágítania a gyártónak, hála a reflektív optikai megoldásnak köszönhetően.

Hirdetés

A memóriapiacon nem csak a villámgyors DDR4-es memóriák trendik, hanem azok is, amelyek minden eddiginél jobban csillognak és világítanak. A Team Group is belehúzott. 

Hirdetés

A T-Force Xtreem ARGB DDR4-es RAM modulok címezhető RGB-s fényeket és tükörszerű külsőt kaptak. 

A tetszetős hűtőborda alá bújtatott modulok  16 GB-os kitekben érhetőek el, tehát egyenként 8 GB-osak. 3200, 3600 és 4000 MHz-es megoldás egyaránt létezik, CL14 és CL16, CL14 és CL18 és CL18 időzítésekkel. 

A hangzatos sajtóanyagból egyébként nem derül ki egyértelműen, hogy a RAM-ok hűtőbordái egészen pontosan milyen anyagból készültek, de a reflektív optikai megoldásnak hála félig átlátszóak, és tükörhöz hasonlít a végeredmény. Amennyiben az aRGB-s fények be vannak kapcsolva, akkor pedig szinte az egész modul világít. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.