Hirdetés

Telitalálat lehet az MSI új, 5K-s monitora



|

Megérkezett az 5K-s, 34 hüvelykes MSI Prestige PS341WU, amely gyakorlatilag annyiba kerül, mint egy monitortalp az Apple-nél.

Hirdetés

Az MSI még idén viccelődött az Apple-lel, amikor utóbbi 1000 dolláros monitortalpat villantott. A gyártó konkrétan a Prestige PS341WU-t ajánlotta a drága talp helyett, ami egy 5K-s, vagyis 5120 x 2160 felbontású, 21:9-es képarányú IPS-monitor. 

Hirdetés

A monitor az sRGB-t teljesen, a DCI-P3-at 98 százalékban fedi le, így tartalomgyártóknak és profiknak is ideális. 

Az MSI újdonsága most megérkezett, és a kezdeti akció keretében a vételárat 1199 dollárról 999-re csökkentették. Ez nem véletlen, hiszen Amerikában éppen ennyibe kerül az Apple monitortalpa is. 

Az MSI a különböző közösségi platformokon nyereményjátékot is szervez, amely során pont ilyen monitort nyerhet a szerencsés kiválasztott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.