Hirdetés

Teljesen néma a Minix mini PC



|

4-magos Celeron N4100 processzor rejtőzik a Minix NEO G41V-4 mini PC-ben, ami teljesen passzív hűtéssel dolgozik.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik a Minix NEO G41V-4, ami egy különleges mini PC lesz. Intel Celeron N4100-as, 4-magos Gemini Lake processzor kap benne helyet, és van annyi szellőzése a háznak, hogy a mozgó alkatrész nélküli konfiguráció teljes mértékben passzív hűtést használ. Vagyis a PC teljesen hangtalan. 

Hirdetés

Az apróság az idei IFA kiállításon is megtekinthető volt. A 6 wattos CPU nem dönt majd rekordokat, de az órajele 2,4 GHz-ig is emelkedhet, illetve az Intel UHD 600 grafika a 4K@60 Hz-es videók lejátszásával is boldogul. 

Emiatt a mini PC akár non-stop működő HTPC-nek is alkalmas. Benne egyébként 4 GB DDR4-2400-as RAM található (forrasztva, tehát nem frissíthető), 64 GB eMMC 5.1-es tárhely és egy M.2 2280-as SATA III foglalat SSD-nek. 

Adott továbbá a 802.11ac-s WiFi, a Bluetooth 4.2, a gigabites Ethernet, a HDMI 2.0a, a VGA, DisplayPort, jackcsatlakozó és microSD-foglalat, USB 3.0 és 2.0 portok. 

Az újdonság novemberben érkezik, 270 dolláros áron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.