Hirdetés

Tényleg ingyenesen frissíthetünk majd Windows 11-re?



|

A legújabb szivárogtatások alapján még a Windows 7 és Windows 8.1 felhasználók is könnyedén, ingyen válthatnak az új operációs rendszerre.

Hirdetés

A Microsoft hivatalos bemutatójára még várnunk kell néhány napot, viszont már egyre több információ szivárgott ki a cég következő operációs rendszeréről, vagyis a Windows 11-ről. Korábban, a Windows 10X kaszálását követően több jel is arra utalt, hogy hamarosan érkezik a legújabb számozott Windows kiadás, viszont a szivárogtatásoknak hála kis túlzással alig marad új információ, amit a Windows Eventen megtudunk majd.

Miután mozgásban is látható a Windows 11 felülete, az új operációs rendszer hivatalos háttérképei is elérhetővé váltak a The Verge jóvoltából. Cortana szerint ugyan nem létezik a Windows 11, de a Microsoft virtuális asszisztense nyilván tartja magát a cég hivatalos kommunikációjához.

Hirdetés

A korábbi Windows verziókról való váltással kapcsolatban egyelőre nem lehetett tudni semmit, viszont most az XDA Developers csapatának köszönhetően egy érdekesség is kiderült.

A Windows 7 és Windows 8.1 konfigurációs kódjait vizsgálva jutott arra az XDA, hogy majd vélhetően ingyenesen frissíthetnek a felhasználók Windows 11-re. Egyelőre nem tudták tesztelni, szóval mindez csak spekuláció, de az eddig üzleti modellt nézve nem tűnik meglepő fordulatnak.

A Windows 10 megjelenése óta a korábbi operációs rendszereken volt lehetőség ingyenes átállásra, így nem lenne meglepő, ha a Windows 11 (vagy legyen majd a neve bármi is) esetében is ez lenne a helyzet. Egy biztos, a június 24-i Windows Eventen már ki fognak derülni a konkrétumok a Microsoft újításaival kapcsolatban, addig maradnak nekünk az ilyen találgatások jobb híján, addig is itt van minden egy videóban, amit eddig tudni vélünk:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.