Hirdetés

Tényleg jön a videokártyák piacára az ASRock



|

A gyártó közzétett egy kedvcsinálót a Phantom Gaming szériás videokártyáiról.

Hirdetés

A Digitimes jóvoltából nem is olyan régen hallhattuk, hogy az ASRock hamarosan beszáll a videokártyák piacára. Akkor úgy tűnt, hogy a gyártó az AMD Radeon grafikus vezérlőkre koncentrál, és azokat bányászok számára tervezné. 

Hirdetés

Az ASRock a Twitteren most maga tett közzé egy kedvcsinálót, amellyel meg is erősítette a pletykákat: tényleg belép a videokártyák piacára. 

A videó a rejtélyes Phantom Gaming szériáról szól, amely a nevéből adódóan a gamereknek kedvez majd. A konkrét modellről egyelőre nincs több részlet, de a Digitimes szerint AMD Radeon kártyáról lehet szó. 

A 30 másodperces klipből mindenesetre az derül ki, hogy a grafikus vezérlő dual slotos kialakítást kap, fekete-fehér dizájnnal. A videokártya hűtőegysége két ventilátorral szolgáltat aktív hűtést, illetve egy darab 8-tűs PCIe csatlakozót kapunk majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.