Hirdetés

Tetszetős gamermonitort villantott az Acer



|

A Predator XR343CKP 34 hüvelykes IPS-panelt kínál, 3440 x 1440-es felbontással, 1 milliszekundumos válaszidővel és FreeSync-támogatással.

Hirdetés

Újabb FreeSync-képes monitorral bővítette a kínálatát az Acer. Itt a Predator XR343CKP, amely 34 hüvelykes, ultraszéles és hajlított IPS-panelt kínál, 3440 x 1440-es felbontással. 

Hirdetés

Mivel IPS-panelről van szó, ezért az 1 milliszekundumos válaszidő kifejezetten prémium tulajdonságnak számít. Ez az érték egyébként egy MPRT elmosódáscsökkentő módnak köszönhető. A monitor akár 100 Hz-es képfrissítést is támogat, illetve a FreeSync technológiát szintén. 

A panel 1000:1 kontrasztaránnyal dolgozik, a fényere viszonylag alacsony, 350 cd per négyzetméter. Csatlakozók tekintetében HDMI-t, DisplayPortot és 5 USB portot várhatnak a leendő vevők.

A monitor vételára 1799 dollár, amire sokan nem számítottak, figyelembe véve a specifikációkat és a piacon lévő hasonló termékeket. Ez az érték viszont csak az Acer oldalán szerepel. Egyes kereskedőknél olcsóbban, például az Amazonnál 893 euróért is felbukkant a kijelző. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.