Hirdetés

Tetszetős hibridekkel készül a Huawei



|

Három új Huawei MateBook is kiszivárgott - mindegyik windowsos hibrid lesz.

Hirdetés

A Huawei tavaly dobta piacra az első Windowst futtató hibrid gépét, azonban a Huawei MateBook hamarosan több utódot is kap. 

Hirdetés

Több kép és adat is kiszivárgott az újdonságokról, és úgy tűnik, hogy eltérő dizájnokban is gondolkodik a gyártó. Mindegyik eszköz érintőképernyővel és billentyűzettel rendelkezik, de a kialakításuk eltérő. 

A Huawei MateBook E például nagyrészt az eredeti MateBookra hasonlít. Egy táblagépről van szó, amihez egy tokként funkcionáló billentyűzet csatlakoztatható, érintőpaddal. 

A MateBook X eközben laptopnak néz ki, ugyanis strapabíróbb billentyűzete van. Az ASUS Transformer Bookra hasonlít, a billentyűzete lecsatolható, vagyis önálló tabletként is bevethető. 

A MateBook D már a Lenovo Yoga gépeire hasonlít, tehát érintőképernyős laptop, aminek van táblagépes módja is. Erről a teljesen hátrahajtható képernyő gondoskodik. Ez utóbbin USC-B és két teljes méretű USB port is van. 

A WinFuture úgy tudja, hogy az egyik gép Intel Core i5-ös Kaby Lake CPU-t és 8 GB RAM-ot kap. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.