Hirdetés

Tetszetős Huawei táblagép érkezett



|

Négy Harman Kardon hangszóró garantálja a MediaPad M3 Lite 10 remek hangzását.

Hirdetés

A Huawei egyike azon gyártóknak, amely még a rohamosan csökkenő eladások ellenére sem mondott le a táblagépek piacáról. A MediaPad sorozat most újabb taggal bővült. 

Hirdetés

A MediaPad M3 Lite 10 több változatban is elérhető lesz: 3 GB RAM-hoz 16 GB vagy 32 GB tárhely társulhat, illetve lesz olyan verzió, amiben 4 GB RAM és 64 GB tárhely van. 

A tablet egy 10,1 hüvelykes, full HD-s felbontású kijelzőt tartogat, ami alatt egy nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 435-ös lapkakészlet van. 

A tábla erőssége a négy Harman Kardon hangszóró, amely garantálja majd a minőségi hangzást. Az Android 7.0 operációs rendszeren természetesen az EMUI 5.1 kezelőfelület van rajta. 

A MediaPad M3 Lite 10 hátul egy 8 megapixeles kamerát kínál, és a megszokottakkal szemben előre is egy 8 megapixeles szenzor jutott. 

Az ujjlenyomat-olvasó a home gombban van, az akku pedig 6600 mAh-s. Az eszköz gyenge pontja, hogy nincs rajta USB-C csatlakozó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.