Hirdetés

Alacsony profillal támad a Thermalright új processzorhűtője



|

Mindössze 47 milliméter magas a Thermalright új CPU-hűtője, az AXP-90 Full Copper.

Hirdetés

A Thermalright nemrég mutatta be az AXP-90 Full Copper processzorhűtőjét, amelyet kifejezetten az alacsony profilra szabott konfigurációkhoz ajánl. 

Hirdetés

Alapvetően az AXP-100 Full Copper kisebb verziójáról van szó, és az alumínium alapokra építkező AXP-90 egy másik kiadása is ez egyben. A hűtőborda rézből van, a processzorral közvetlenül pedig négy darab 6 milliméteres réz hőcső érintkezik. 

A hűtőbordát egy 92 milliméteres TL-9015R ventilátor szellőzteti, ez 4-tűs PWM-vezérléssel dolgozik, maximum 2700 RPM mellett. Ekkor 42,58 CFM levegőt tud szállítani, a zajszintje 22,4 dBA-ra mehet le. 

A ventilátorral együtt 97 x 92 x 47 milliméteres a hűtőegység, illetve 490 grammos. A foglalatok szerint két eltérő verzió létezik belőle, az egyik az LGA115X, a másik az AM4-es. 

Egyelőre csak a hűtő kínai ára ismert, ott 42,7 dollárnak megfelelő összegért rendelhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.