Hirdetés

Választható előlapot hoztak a Thermaltake Commander G szériás gépházai



|

A Commander G31, Commander G32 és Commander G33 eltérő előlapi panelt kaptak, egyéb tekintetben egyformák.

Hirdetés

A Thermaltake bemutatta a legújabb Commander G szériás számítógépházait, amelyek természetesen aRGB-s világítást is kaptak. A három gépházban az az érdekes, hogy tulajdonképpen teljesen egyformák, leszámítva az előlapot. 

Hirdetés

A Commander G31, Commander G32 és Commander G33 teljesen egyforma, csak az előlapjuk különböző. Mindegyik egy ATX-es midi torony, maximum hét bővítőhellyel, acélból, 4 milliméteres üveg oldalsó panellel. 

A tápegységet majdnem teljesen eltakarja a gépház belső elosztása, a kábelekkel együtt. A hűtést hátul egy 120 vagy 140 milliméter ventilátor segíti, felül ezekből kettő fér el, elöl pedig három 120, kettő 140 vagy kettő 200 milliméteres. Alapból egy 200 milliméteres RGB-s jár  hozzájuk. 

A táp hossza 160 milliméter lehet, a HDD-keret nélkül 200 milliméter. A videokártyából 300 milliméter hosszú fér be, a RAM pedig 40 milliméter magas lehet. Sajnos árakról és megjelenési dátumokról nem beszélt a Thermaltake. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.