Hirdetés

A télhez öltözött a Thermaltake új számítógépháza



|

Itt a Thermaltake S500 Tempered Glass Snow Edition, ami megjelenésében igazán passzol a téli hónapokhoz (is).

Hirdetés

Idén jelent meg a piacon a Thermaltake S500 számítógépház, amelyből a gyártó most egy téli hónapokhoz passzoló verzióval is előállt. Ez lett az S500 Temperes Glass Snow Edition. 

Hirdetés

A gépház szabványos ATX-es kiosztást használ, nyolc bővítőhelye van, a videokártya pedig vertikálisan is beépíthető. A processzorhűtő maximum 172 milliméter magas lehet, a GPU 400 milliméter hosszú, a tápegység pedig 220 milliméter. 

A levegőt befelé egy 140 milliméteres ventilátor szívja, kifelé pedig egy 120 milliméteres továbbítja hátul. Persze több is beépíthető, akár két 200 vagy három 140 milliméteres előre és felülre. 

Az acélból készült gépház üveg oldalpanelt kapott, illetve magas minőségű műanyag elemeket. Sajnos árakról még nincs hír, de elvileg nagyon minőséginek ígérkezik az új ház. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.