Hirdetés

Thunderbolt 3-as és QLED-es a Samsung új monitora



|

Természetesen hajlított panelt kapott a Samsung első Thunderbolt 3-as, QLED-es monitora.

Hirdetés

A 2018-as CES-en is ott lesz a Samsung legújabb hajlított monitora, amely a CJ791 fedőnévre hallgat, és ez az első olyan, amely már Thunderbolt 3-as csatlakozót kínál. 

Hirdetés

A 34 hüvelykes óriás egyetlen Thunderbolt 3 kábel segítségével képes csatlakozni, így elkerülhető a felesleges kábelek használata. Az átviteli sebesség 40 gigabit másodpercenként, vagyis majdnem négyszer gyorsabb, mint az USB-s alternatívák. A csatlakozón keresztül ráadásul a laptopok töltése is megoldható. 

A 21:9-es képaránnyal rendelkező monitor egyébként 3440 x 1440-es, QHD-s felbontást kapott, ami majdnem 2,5-ször akkora képsűrűséget eredményez, mintha full HD-ra szavazott volna a gyártó. A tartalmak így görgetés és zoomolás nélkül, jól kivehetően jelennek meg. 

A tetszetős dizájn és a közel keret nélküli kialakítás a többmonitoros rendszereknél is ideális, ráadásul a képernyő nem csak dönthető, a magassága is állítható. 

A QLED-es technológiának hála 125 százalékban fedi le az sRGB skálát a monitor, amely 1500R hajlítással és 178 fokos betekintési szögekkel dolgozik. Külön Game Mode-ot is kínál a termék, amely 4 milliszekundumos válaszidővel teszi ideálissá a használatot játékokhoz is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.