Hirdetés

Tiszteli a magánszférát a Logitech új webkamerája



|

Szigetelőszalag nélkül, gyári fedéllel zárható el az új Logitech webkamera szenzora, így a hackerek biztosan nem kémkednek a felhasználó után.

Hirdetés

A Logitech C920-as webkamerái az elmúlt években különösen népszerűnek bizonyultak, ami nem véletlen: sok funkciót kínálnak, a vételáruk azonban elég kedvező. Ezek általában ráadásul jobb kép- és hangminőséget garantálnak, mint a laptopok beépített megoldásai. 

Hirdetés

Aki nem használja gyakran az ilyen webkamerát, az biztonsági okokból értelemszerűen kihúzza a kábelt. Ennél jobb megoldás nem létezik, ha magánszféráról van szó. Vannak persze, akik nem bajlódnak állandóan a kábelekkel. Nekik kedveskedne a Logitech az új C920s Pro HD webkamerával, ami integrált fedlapot kínál a kamerához, így azt bármikor eltakarhatjuk, ha épp nem akarjuk használni. 

A 70 dollárba kerülő webkamera egyéb téren nem tűnik ki a mezőnyből. 1080p-s videohívásokat tesz lehetővé, 30 fps mellett tud videót felvenni, sztereó hanggal, illetve automatikusan reagál a fényekre, és a fókuszbeállításokkal sem kell bajlódni. 78 fokos látószöggel rendelkezik, a dőlésszöge állítható. A műanyag fedlap azonban sokkal elegánsabb, mint amikor szigetelőszalagot ragasztunk a kamerára. Persze ettől az igazán ügyes hackerek még hallgatózhatnak, ha nem is látnak semmit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.